ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА УСПЕХ!

Сите сонуваме за цели што сметаме дека „треба“  да ги постигнеме, но ги оставаме за некој нареден пат, плашејќи се дека едноставно сè уште не сме ПОДГОТВЕНИ! Единствениот начин за постигнување на овие цели е да започнете пред да се сметате себеси за „подготвени“.

paralax

ПРОФЕСИОНАЛЕН ПЕРСОНАЛ

Во нашаиот клуб, секогаш на располагање ќе имате барем еден член од нашиот тим кој ќе ве поддржува со тренингот. Тука сме да го подобриме вашето искуство и да ве заштитиме.

Прашајте не какво било прашање, во кое било време – од кој е најдобриот начин за правење одредена вежба, до следење на крвниот притисок и слично. Ако одлучите дека сакате понатамошни 1 на 1 сесии за лични тренинзи, подготвени сме за вас. Целиот наш персонал е високо квалификуван и професионален.

Project Fit е динамичен фитнес центар со различни групни часови за сите според ниво на подготовка и различни интереси, водени од тренери кои кои се задолжени да одговорат на потребите на членовите на салата во секое време. Нашиот тим се состои од експерти со највисоки стандарди во сите програми за обука.

НАШАТА АПЛИКАЦИЈА

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Изберете план

Изберете план кој најдобро одговара на вашите потреби

Диетален план

Со наша помош до идеална тежина
3.000 месечно
 • Персонализиран диетален план
 • Детални рецепти за храна
 • Пресметка на калории
 • Следете го вашиот напредок
 • Психолошка поддршка

Тренинг план

Знаете правилно да вежбате? Докажете ни!
3.000 месечно
 • Персонализиран план за тренинг
 • Во теретана или дома
 • Објаснети техники преку видеа
 • Следење на вашиот напредок
 • Психолошка поддршка

Комбо фит

До тело од вашите соништа
6.000 месечно
 • Персонализиран диетален план
 • Детални рецепти за храна
 • Пресметка на калории
 • Персонализиран план за тренинг
 • Во теретана или дома
 • Објаснети техники преку видеа
 • Дневен планер
 • Следење на вашиот напредок
 • Психолошка поддршка

Предучилишна возраст

Додека другите спортски сали може да обезбедат место за дружење на вашите деца додека вежбате, ние им нудиме на нашите најмлади членови програми и удобности дизајнирани токму за нив!

КОРЕКТИВНА ГИМНАСТИКА

Се повеќе деца и возрасни се борат со физички деформитети и дефекти, и разни дисфункции на локомоторниот систем. Нашата програма за корективна гимнастика се стреми да го реши овој проблем.

ПОДГОТОВКА ЗА СПОРТИСТИ

Ние не сме вашата стандардна спортска сала! Нудиме обуки од светски калибар, кои нудат поинаков пристап кон тренингот на секој што е сериозен во врска со своето здравје, фитнес или спорт;

РЕХАБИЛИТАЦИЈА од деформитети

Ортопедската рехабилитација е форма на терапија која третира широк спектар на состојби кои влијаат на мускулно-скелетниот систем. ваа рехабилитација помага да се подобри силата, опсегот на движење, рамнотежата и координацијата на движење.

РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД СПОРТСКИ ПОВРЕДИ

Страдате од спортска повреда или сте во состојба која што може да влијае негативно на вашите спортски перформанси? Дозволете му на нашиот посветен тим да ви помогне со рехабилитацијата и да ве врати на вистинскиот пат.

професионални ПОДГОТОВКИ

Што правам јас како професионален тренер? Планирање. Повратни информации. Одговорност. Одржување фокус. Достапност за прашања во секое време. јас сум тука за да ви помогнам да ги остварите вашите цели.

ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЕР

Мојата филозофија се сведува на континуирано доживотно учење, бидејќи работам кон подобрување на благосостојбата на моите клиенти, оспособувајќи ги со знаење, вештини, поддршка, насоки и ресурси за да им помогнам и да ги инспирирам на патувањето кон поздрав живот.

Заедно ќе го трансформираме вашиот квалитет на живот преку активно учество во редовни фитнес активности и интеграција на претходно дефинирани фитнес програми, за да ги направиме вашите здравствени и фитнес цели да станат реалност – во грижлива, забавна и динамична средина.

ПЕРСОНАлизиран план

Како професионален тренер за исхрана, тука сум за насоки, совети и поддршка за да ви помогнам да јадете и да живеете подобро, и секако тоа позитивно да се одрази на вашиот тренинг.

Правилната исхрана започнува од науката за исхрана, во комбинација со тоа што е добро и потребно на вашето тело за напредок.
Специјализиран сум за да ви помогнам во вашето патешествие низ целата диетна култура со цел наоѓање на соодветното решение за успех.
Откако правилната комбинација е одредена во смисла на она што ни одговара за тренинг и она што му одговара на вашето тело, на крај останува преминување од диета – во здрава навика која ќе ја одржувате понатаму во животот.