БЛОГ

Слабејте брзо и здраво!

Во овој период од годината сите се запрашуваат како да го намалат  вишокот на килограми најбрзо. Па затоа препорачувам да се задржиме на основните правила

ПОВЕЌЕ

Авокадо-банана смути

После секое вежбање, но особено по тренинг со висок интензитет (HIIT), многу е важно да се напиеме нешто што ќе ги опорави мускулите од напорниот

ПОВЕЌЕ

Тренинг на плажа

Одморите започнаа. Во чест на сончевото време и пријатните теператури додека сте на одмор искористете да извежбате некој тренинг на плажа. Освен убавиот поглед и

ПОВЕЌЕ

Фитнес факти

Калории потрошени за 1 час Трчање 700кал Возење велосипед 500кал Пливање 600кал Кревање Тегови 266кал Пешачење 245кал Кружен тренинг 565

ПОВЕЌЕ