Тренинзи

Се враќаме во теретана!

По три и пол месечна пауза, конечно може да се вратиме во теретана! Почитувајте ги новите препораки и ќе бидете безбедни: Закажете го својот термин!

Повеќе

Тренинг на плажа

Одморите започнаа. Во чест на сончевото време и пријатните теператури додека сте на одмор искористете да извежбате некој тренинг на плажа. Освен убавиот поглед и

Повеќе

Фитнес факти

Калории потрошени за 1 час Трчање 700кал Возење велосипед 500кал Пливање 600кал Кревање Тегови 266кал Пешачење 245кал Кружен тренинг 565

Повеќе