Project Fit

Изберете ИДЕАЛЕН ПЛАН за вас

Project Fit е ултрамодерен фитнес центар со најдобри погодности и опрема за тренинг. Ние нудиме широк спектар на часови и програми за вежбање, прилагодени за подобрување на издржливоста и фитнес-целите на секој член на салата, безразлика дали е тоа на индивидуално или групно ниво.

Project Fit е динамичен фитнес центар со различни групни часови за сите според ниво на подготовка и различни интереси, водени од тренери кои кои се задолжени да одговорат на потребите на членовите на салата во секое време. Нашиот тим се состои од експерти со највисоки стандарди во сите програми за обука. Без разлика дали сте нови во теретана, искусен посетител или спортски професионалец, можам да најдам начин да напредувате кон вашите цели. Кликнете на копчето подолу и закажете бесплатна консултација.

Play Video

Персонализиран план за тренинг

Мојата филозофија се сведува на континуирано доживотно учење, бидејќи работам кон подобрување на благосостојбата на моите клиенти, оспособувајќи ги со знаење, вештини, поддршка, насоки и ресурси за да им помогнам и да ги инспирирам на патувањето кон поздрав живот. 

Заедно ќе го трансформираме вашиот квалитет на живот преку активно учество во редовни фитнес активности и интеграција на претходно дефинирани фитнес програми, за да ги направиме вашите здравствени и фитнес цели да станат реалност – во грижлива, забавна и динамична средина.

Play Video

Персонализиран план за тренинг и исхрана

Постојат јасни докази кои сугерираат дека „еден начин одговара на сите“ кога станува збор за вежбање. Следењето на тренинг програма наменета за некој друг ќе предизвика многу варијабилни одговори кои веројатно нема да ви дадат некаков резултат. Нашиот личен тренинг користи целосно структурирани програми за вежбање кои применуваат принципи базирани на наука за да го забрзаат вашиот напредок.
Ние ги персонализираме вашите вежби според вашите специфични цели, искуство со вежбање, ниво на фитнес и преференции. Специјализиран сум за да ви помогнам во вашето патешествие низ целата диетна култура со цел наоѓање на соодветното решение за успех.

Play Video

Професионални припреми за натреправи

Без разлика дали вашите цели се конкурентни или не, јас сум тука за да ви помогнам да ги остварите тие цели. Фокусот е на исхрана, интензитет на обука и конзистентност. Јас не правам илузии, знам дека она што го барам од моите клиенти е напорна работа – но ако сте фокусирани и решени, не е важно колку е тежок процесот, се додека резултира со напредок.

Со правилниот тренер во вашиот агол, може да се направи голема разлика во темпото на постигнување на целите за подготвување за натпревар или трансформација на животниот стил.

Play Video

Персонализиран план за исхрана

Како професионален тренер за исхрана, тука сум за насоки, совети и поддршка за да ви помогнам да јадете и да живеете подобро, и секако тоа позитивно да се одрази на вашиот тренинг.

Правилната исхрана започнува од науката за исхрана, во комбинација со тоа што е добро и потребно на вашето тело за напредок.
Специјализиран сум за да ви помогнам во вашето патешествие низ целата диетна култура со цел наоѓање на соодветното решение за успех.

ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА

Изберете ИДЕАЛЕН ПЛАН за вас
Изберете план

Ќе бидете исконтактирани во рок од 24 часа. Ви благодариме