ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЕР

Мојата филозофија се сведува на континуирано доживотно учење, бидејќи работам кон подобрување на благосостојбата на моите клиенти, оспособувајќи ги со знаење, вештини, поддршка, насоки и ресурси за да им помогнам и да ги инспирирам на патувањето кон поздрав живот.

Заедно ќе го трансформираме вашиот квалитет на живот преку активно учество во редовни фитнес активности и интеграција на претходно дефинирани фитнес програми, за да ги направиме вашите здравствени и фитнес цели да станат реалност – во грижлива, забавна и динамична средина.

Изборот на личен тренер не значи само подобрување на кондицијата, туку подобрување на целокупниот квалитет на живот. Доколку вежбате ефикасно, ќе бидете поздрави, ќе имате зголемување на енергијата, намалување на стресот и ќе забележите подобрувања на квалитетот на вашиот сон.

Во текот на целата моја фитнес-кариера имам работено со широк спектар на луѓе со најразлични демографски и физички различности, а исто така секогаш сум во тек со најновите достигнувања во спортската наука и исхрана за да бидете сигурни дека ги користите најдобрите методи и го искористувате максимумот од вашите сесии во теретана.
Без разлика дали сте нови во теретана, искусен посетител или спортски професионалец, можам да најдам начин да напредувате кон вашите цели.