ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ПЛАНОВИ

Постојат јасни докази кои сугерираат дека „еден начин одговара на сите“ кога станува збор за вежбање. Следењето на тренинг програма наменета за некој друг ќе предизвика многу варијабилни одговори кои веројатно нема да ви дадат некаков резултат.
Нашиот личен тренинг користи целосно структурирани програми за вежбање кои применуваат принципи базирани на наука за да го забрзаат вашиот напредок.
Ние ги персонализираме вашите вежби според вашите специфични цели, искуство со вежбање, ниво на фитнес и преференции. 

Најажно е дека ние постојано наоѓаме начини да ги преобликуваме личните програми за важбање според вашиот напредок и резултатот кој ќе го добиете.