ПОДГОТОВКА ЗА СПОРТИСТИ

Ние не сме вашата стандардна спортска сала!
Нудиме обуки од светски калибар, кои нудат поинаков пристап кон тренингот на секој што е сериозен во врска со своето здравје, фитнес или спорт; од луѓе што прв пат одат во теретана па се до елитни спортисти. 

Нудиме експертско тренирање и грижа во возбудлива околина со тоа што главна цел е пренесување на нашето елитно спортско искуство за да ве трансформираме и да ви помогнеме да ги постигнете своите цели.
Сите наши програми се структурирани на начин кој обезбедува достигнување на врвот на потенцијалот, токму во оној момент кога е најпотребно.