ПРОЕКТ ФИТ

Project Fit е ултрамодерен фитнес центар со најдобри погодности и опрема за тренинг. Ние нудиме широк спектар на часови и програми за вежбање, прилагодени за подобрување на издржливоста и фитнес-целите на секој член на салата, безразлика дали е тоа на индивидуално или групно ниво.

Project Fit е динамичен фитнес центар со различни групни часови за сите според ниво на подготовка и различни интереси, водени од тренери кои кои се задолжени да одговорат на потребите на членовите на салата во секое време. Нашиот тим се состои од експерти со највисоки стандарди во сите програми за обука.

Нашата цел е да дадеме систем во кој сите се почитуваат, и да обезбедиме единствена и пријатна околина во која секој може да се чувствува удобно. Членовите на нашиот клуб можат да изберат тренер, програма за обука и опција за членство по избор и лични преференции.

Би сакале да го подобрите вашето ниво на подготвеност, да ги достигнете и надминете целите како професионален спортист или можеби би сакале или да продолжите со вашата рекреативна рутина за фитнес или да започнете како почетник?
Нашиот спортски објект е вистинското место за вашиот продуктивен тренинг и вистинското место за постигнување на резултати.