ПРОФЕСИОНАЛНИ ПОДГОТОВКИ

Што правам јас како професионален тренер тренер? Планирање. Повратни информации. Одговорност. Одржување фокус. Достапност за прашања во секое време.
Стратегијата вклучена во тренирање некого за натпревар во боди-билдинг или трансформација на животниот стил е важна, но има многу повеќе варијабли вклучени во процесот, на кои другите тренери едноставно не се фокусираат доволно. Јас сериозно ја сфаќам титулата „тренер“ – мојата работа е да предавам, да ви помогнам да ги постигнете своите краткорочни цели, но и да ве направам подобри на долг рок.

Без разлика дали вашите цели се конкурентни или не, јас сум тука за да ви помогнам да ги остварите тие цели. Фокусот е на исхрана, интензитет на обука и конзистентност. Јас не правам илузии, знам дека она што го барам од моите клиенти е напорна работа – но ако сте фокусирани и решени, не е важно колку е тежок процесот, се додека резултира со напредок.

Со правилниот тренер во вашиот агол, може да се направи голема разлика во темпото на постигнување на целите за подготвување за натпревар или трансформација на животниот стил.