СПОРТСКА РЕХАБИЛИТАЦИЈА

Страдате од спортска повреда или сте во состојба која што може да влијае негативно на вашите спортски перформанси?
Дозволете му на нашиот посветен тим да ви помогне со рехабилитацијата и да ве врати на вистинскиот пат.

Нашиот тим има огромно искуство во рехабилитација при вежбање и дополнителни квалификации за повраток на вашата сила и одржување на истата.
Ние нудиме огромна низа услуги започнувајќи од еден на еден тренинзи за рехабилитација – до сесии за вежбање во мали групи. Ова осигурува дека не само што одржуваме високо ниво на услуга, туку можеме да ги задржиме ниските трошоци.

Нашата цел е да го лоцираме и третираме причинителот на вашите болки, наместо само моменталните симптоми – што би резултирало со подолга рехабилитација која ќе донесе многу пофукнционални резултати!